SZERVIZ  

Opel, Chevrolet, Daewoo, Nissan és Daihatsu szakszervizünk képzett szakemberekkel és minőségi eszközökkel áll Ön és autója rendelkezésére!

Időszakos szervizek rövid határidővel, kedvező áron, meglepetések nélkül, sürgős javítások soron kívül! A szerviz dolgozói folyamatos továbbképzésen vesznek részt egy speciális rendszeren keresztül, ahol információkat és tudásanyagot szerezhetnek. Műhelyeink a legkorszerűbb diagnosztikai műszersorral vannak felszerelve. A javítási technológiai előírásokat szigorúan betartva végezzük munkánkat.  

Munkafelvevőink segítségével a személyesen, telefonon vagy interneten keresztül bejelentett gépkocsi várakozás nélküli javítását kívánjuk elérni!

Karosszéria üzem

  A teljeskörű szolgáltatást biztosítja a műhely felszereltsége, kapacitása, a szakemberek felkészültsége, rendszeres továbbképzése.
A gépkocsik javítása az importőrök és a biztosítók által megvizsgált és elfogadott műhelyünkben történik. Karosszéria üzemünk rendelkezik a legkorszerűbb gyári speciális szerszámokkal és célszerszámokkal.
A biztosító társaságokkal kötött partneri együttműködési szerződés lehetővé teszi a kárrendezések gyors lebonyolítását.
Karambolos gépkocsik javítása esetén a Generali Providencia-, Allianz Hungária biztosítók helyszíni kárfelvételével és biztosítási ügyintézéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Helyi internetes kárfelvételi rendszerünk lehetővé teszi hogy a legrövidebb időn belül elkezdhessük a javítást, kiküszöbölve a kárfelvételi rendszerből eredő várakozási időt.

 

A gépkocsi javításának idejére - a biztosító által elfogadott időn túli
javításokra - kedvezményes bérautót tudunk biztosítani!