SZOLGÁLTATÁSOK  

Szervizszolgáltatások = tökéletesen karbantartott gépkocsi!

Az Alfa Autóház Szerviz Kft. olyan szolgáltatást ajánl Önnek, amely tökéletesen harmonizál autójának szükségleteivel bármennyi év vagy megtett kilométer áll is mögötte-, és amely megfelel gépkocsija gyártási előírásainak. Így lesz a betartott karbantartási ciklus, az autójának minőségét megőrizve, az Ön nyugalmának biztosítéka. Az időszakos szerviz, egy minőségi szolgáltatás, melyet a gyártó által képzett szakemberek hozzáértése és a szigorú minőségi követelményeknek megfelelő gyári alkatrészek beépítése biztosít.

Tevékenységi köreink
Garanciális időszakban, a gyári előírásoknak megfelelő, karbantartások, szervizek elvégzése, garanciaidőn belüli nem garanciális munkák, garanciaidőn túli javítások, időszakos szervizek, átvizsgálások, állapotfelmérés, karosszéria javítások biztosítási ügyintézéssel, műszaki vizsgára felkészítés, gumiszerelés, extrák és tartozékok utólagos beépítése.

Légkondícionáló karbantartás
Szervizünk korszerű automata berendezésekkel légkondicionáló feltöltést, karbantartást és javítást is vállal.

Karosszériajavítás és festés
Modern, jól felszerelt, húzató-paddal ellátott karosszéria- és fényezőműhelyünk áll ügyfeleink rendelkezésére.

Teljes körű helyszíni kárügyintézéssel segítünk a bajban!
Szervizünk a biztosító társaságok kárfelvételét biztosítja helyben. Vállaljuk a töréskárt szenvedett gépkocsik teljes körű javítása mellett, a mindenre kiterjedő biztosítási ügyintézést is, minden biztosítóval kapcsolatban is. A javítás idejére - kívánságra - kedvezményes árú bérautót biztosítunk.

Autómentés (0 - 24 h)
Ha az autó működésképtelensége, balesete kapcsán szállításra, vagy a jármű ideiglenes, őrzött tárolására van szüksége, hódmezővásárhelyi telephelyünkön van erre lehetőség 0 - 24 óra között. Munkaidőn kívül hívható: Török Ferenc. Telefon: +36 (20) 945-2423

ASSISTANCE szolgáltatás
A BOSCH Assistance szolgáltatás keretében teljeskörű mobilitás garanciát tudunk biztosítani kedvező áron, Magyarország, vagy Európa országaira. A részletekről érdeklődjön az alábbi telefonszámon: +36 (20) 933-1722

SOS diszpécser telefonszám: BOSCH ASSISTANCE : +36 1 236 75 45

Autó bérlés